Sărbătorile sunt un moment uimitor prin faptul că ne amintesc să le dăm înapoi pe alții din comunitate.

Acest lucru ar putea pur și simplu să vă doriți să doriți anumite alimente despre care în mod normal nu ați spune că sunt cele mai satisfăcătoare pentru dvs.

În plus, te angajezi și interacționezi cu mai multe persoane în aceste situații, în timp ce poate acasă, ești doar tu singur, cu partenerul sau cu familia ta.

Când sunteți la un eveniment social, de multe ori există multe alte persoane cu care discutați și poate chiar se întâmplă diferite activități. Acest lucru vă poate face mai dificil să vă amintiți să vă conectați la nivelul foamei și plenitudinii sau să experimentați cu adevărat ceea ce mâncați.

2. Nu aveți control asupra opțiunilor alimentare

depune acest lucru în conformitate cu obiectivele noastre din 2018.

O statistică uluitoare de la Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) cu privire la cantitatea de deșeuri produse în vacanță este adesea împărtășită în această perioadă a anului. Raportul original din 2006, deși este depășit acum, ne avertizează că SUA crește de obicei cu 25% între Ziua Recunoștinței și Ziua de Anul Nou la 1 milion de tone. (1) Este minunat să observăm o creștere a conștientizării în ultimul deceniu, deoarece sărbătorile pot fi cu ușurință un timp de exces de preparare a alimentelor, hârtie și materiale de ambalare pentru noi toți! Descoperiți acești 9 pași simpli pentru a începe să reduceți deșeurile de vacanță astăzi.

Deoarece NS este o resursă care vorbește despre modul în care alimentele se ridică bine, ar trebui să ne respectăm îndatoririle de mediu și să vă oferim mai multe resurse cu privire la modul de utilizare a alimentelor dincolo de depozitarea alimentelor și de gătitul săptămânal.

Luați în considerare un meniu bazat pe plante

Mesele pe bază de plante promovează mai puține produse secundare de deșeuri decât mesele pe bază de animale. (2) Când faceți un fel de mâncare pe bază de plante, cel mai probabil utilizați întregul ingrediente, în loc să aruncați jumătate din acesta în coșul de gunoi. Dietele pe bază de plante necesită mai puține resurse de teren și energie decât dietele pe bază de carne (3). Alegerea unui stil de viață bazat pe plante poate fi, de asemenea, mai rentabilă (4). Faceți clic aici pentru a descoperi primele 10 proteine ​​pe bază de plante. Alegeți organic atunci când vă aprovizionați cu legume și fructe cât mai mult posibil, dar, în mod ideal, luați în considerare modalități prin care puteți susține produsele crescute local printr -un membru al programului dvs. de agricultură susținută de comunitatea locală (CSA). Dacă optați pentru a consuma proteine ​​animale sau fructe de mare în acest sezon de sărbători, educați -vă dacă a fost provenit durabil – vedeți dacă puteți obține proteine ​​animale crescute local (uman) și dacă este cea mai înaltă calitate pe care corpul dvs. o merită și practici mai bune pentru animal.

Utilizați reutilizabil, veghe, articole de plată și ustensile

Utilizarea tacâmurilor de unică folosință este ușoară în această perioadă a anului, când distrați un grup mare poate fi tentant, deoarece nu trebuie să faceți feluri de mâncare, dar care este costul adevărat? Pe de altă parte, mâncărurile de vacanță ca acestea, obiectele de plată precum acest set de aur, iar lenjeria ca aceste șervețele sunt reutilizabile și sunt un plus festiv, intenționat la răspândirea dvs., care face experiența mai specială. Sfatul meu pentru păstrarea taxei de curățare gestionabile: încurajează-i pe cei dragi să se alăture la curățare și să meargă melodiile de vacanță!

servește porții mai mici atunci când distrează

Ochii noștri sunt uneori mai mari decât stomacul nostru; Este ceva ce am învățat cu toții din experiență. A servi o răspândire de vacanță în stil bufet înseamnă că riscați mai mult să aveți mâncare care va fi lăsată pe jumătate mâncată până la sfârșitul mesei. Pe de altă parte, porțiuni mai mici încurajează obiceiurile alimentare mai atente. Porțiunile mai mici înseamnă, de asemenea, bugetul dvs. alimentar se poate extinde puțin mai departe, deoarece mâncărurile de vacanță fac de obicei resturi mari. Câteva sfaturi pentru a încuraja porții mai mici includ utilizarea plăcilor mai mici, placarea meselor înainte de a sta la masă și a boxa imediat resturile pentru mese suplimentare pentru tine și/sau oaspeții să te bucuri mai târziu.

Trimiteți mâncare rămasă acasă cu oaspeții

Sunt un mare fan al acestui sfat simplu pentru a scădea deșeurile de vacanță – și este o modalitate distractivă de a împărtăși abundența sărbătorilor cu cei dragi. După distracție, trimiteți oaspeții acasă cu resturi de la masă, fie că este vorba de pâinea vegetariană, de bowl -uri de squash de ghivece umplute cu orez sălbatic sau de cheesecake de susan negru! Nu vă distrați acasă? Puteți împărtăși în continuare bunătatea mâncării gătite acasă, aducând resturi pentru colegi, colegi, colegi de clasă etc.

renunțați la mâncare la o bancă locală de alimente

Sărbătorile sunt un moment uimitor prin faptul că ne amintesc să le dăm înapoi pe alții din comunitate. A da înapoi poate fi o modalitate excelentă de a vă prezenta pentru voi și o modalitate de a vă conecta cu ceilalți. Donațiile alimentare pot fi orice, de la resturi la exces de cămară. Programe precum Meal Connect prin Feeding America pot oferi o listă de nonprofit în zona dvs. care ar putea beneficia de donațiile dvs.

Aceste idei sănătoase pentru micul dejun pentru masă sunt perfecte pentru diminețile aglomerate sau când sunteți în mers!

având o varietate de idei pentru micul dejun pe care le puteți pregăti în avans, vă va ajuta să vă mențineți obiceiurile alimentare sănătoase, să începeți ziua liberă cu o masă hrănitoare și să vă mențineți ideile de mic dejun distractive și interesante.

În acest articol, veți învăța cum să faceți un mic dejun echilibrat, plus mai multe idei pentru ceea ce puteți face pentru micul dejun, împreună cu câteva lucruri de luat în considerare atunci când vă planificați pregătirea mesei.

Cheia unui mic dejun sănătos: să te simți plin și energizat

Scopul pregătirii pentru masă pentru micul dejun este să vă asigurați că aveți un început sănătos pentru ziua dvs. aglomerată. Deci, un lucru cheie de reținut este să vă asigurați că aveți o masă echilibrată.

Formula simplă pe care o folosesc se numește Fundația Five.

Fundația Five este alcătuită dintr -o varietate de nutrienți la care să se refere ori de câte ori creați sau construiți o masă. Este alcătuit din cinci elemente: proteină + grăsime + carbohidrați amidonici + carbohidrați non-amarchie + factor de aromă.

Acest lucru vă ajută să vă asigurați că aveți o varietate de nutrienți pe farfuria dvs. care vă mențin complet și energizat și vă susțin digestia și bunăstarea generală.

Puteți să -mi apucați ghidul gratuit pentru crearea de obiceiuri alimentare sănătoase, unde împărtășesc exemple despre ce alimente sunt incluse în fiecare dintre aceste grupuri și cum să o folosesc la fiecare masă!

Pe măsură ce vă puneți la dispoziție planul de mic dejun pentru pregătirea mesei pentru fiecare săptămână, asigurați -vă că faceți din fiecare mic dejun o fundamentală cinci mese.

idei de mic dejun pentru prepararea mesei pentru a apuca și a merge dimineața

Prepararea mesei este un instrument atât de grozav de utilizat pentru a vă sprijini în menținerea obiceiurilor alimentare sănătoase. Viața noastră este ocupată https://harmoniqhealth.com/ro/ și a fi capabil să planificăm și să lucrăm în jurul programelor noastre este important să putem mânca bine zilnic.

Iată câteva idei pentru micul dejun, pe care le puteți pregăti în avans, care atât depozitați bine, cât și călătoriți bine pentru diminețile, sunteți în timp.

smoothies

Toată lumea adoră un smoothie bun!

Există atât de multe soiuri de smoothie -uri pe care le puteți face, ceea ce le face o opțiune perfectă pentru prepararea mesei pentru micul dejun, deoarece vă puteți baza pe realizarea întotdeauna a unui smoothie, ci pur și simplu schimbați ce ingrediente amestecați, astfel încât să nu trebuie să nu trebuie să vă faceți au același lucru în fiecare zi sau săptămână.

Când faceți smoothie -uri pentru prepararea mesei pentru micul dejun, puteți utiliza câteva metode!

Pulberea de proteine ​​de colagen poate fi găsită acum în Matcha Lattes la Brownies – dar ce este colagenul?

Cum este produs colagen în corp? Ce nutrienți sunt implicați în producția de colagen și ce cauzează defalcarea colagenului?

Să aruncăm o privire asupra biologiei colagenului și scufundării în produse legate de colagen, astfel încât să puteți naviga cel mai bine pe piața de produse de colagen în creștere și să știți ce este cel mai bine pentru dvs.

Ce este colagenul?

colagenul este o proteină fibroasă care se găsește în os, dinți, piele, tendoane, cartilaj, vase de sânge, păr și unghii. Colagenul este o proteină structurală care joacă un rol cheie în structură și care ține corpul împreună, în esență. Interesant este că există unele tipuri de fibrile de colagen, gram-for-gram, care sunt mai puternice decât oțelul.

Gândiți -vă la proteina de colagen ca la un lipici care ne menține corpul împreună și reprezintă aproximativ o treime din proteina noastră totală a corpului nostru.

Colagenul este confecționat din trei lanțuri polipeptidice care sunt reticulate pentru rezistență și făcute cu glicină, prolină, hidroxilisină și hidroxiprolină-toate sunt aminoacizi, iar ultimele două nu se găsesc în alte proteine.

Polipeptidele de colagen sunt, de asemenea, atașate la lanțurile de carbohidrați, ceea ce le fac, de asemenea, glicoproteine. Glicoproteinele ajută la sprijinirea sistemului nostru imunitar, a sistemului digestiv și a sistemelor de reproducere. (1)

Cum face corpul colagen?

Corpul tău face colagen din vitamine cheie, minerale și prin mai multe procese. Toate proteinele conțin aminoacizi și cel mai abundent aminoacid găsit în colagen este glicina, care este un aminoacid esențial.

Pe măsură ce îmbătrânești, este natural și normal ca colagenul să scadă, ceea ce poate contribui la ligamente mai puțin flexibile, slăbirea mușchilor, durerii articulare, ridurilor și poate subția mucoasa tractului digestiv care poate provoca probleme digestive. (2) (3)

În afară de îmbătrânire, cel mai frecvent motiv pentru care cineva nu produce suficient colagen este nutriția slabă sau o dietă slabă sau mănâncă prea mult zahăr, lipsită de nutrienții esențiali de care are nevoie corpul tău pentru a crea colagen. (4)

La fel cum corpul poate face colagen, acesta poate fi defalcat și de acțiuni dăunătoare, cum ar fi să petreci prea mult timp la soare și să fumezi.

nutrienți cheie implicați în producția de colagen

Vitamina C este esențială pentru producția de colagen. În plus față de vitamina C, fierul joacă și un rol important.

Puteți vedea, deși acest lucru pare simplu pentru corpul nostru să mențină pielea sănătoasă, părul, unghiile, țesutul conjunctiv, tendoanele, cartilajul, osul și dinții – este, de asemenea, puternic dependent de furnizarea corpului nostru de vitamina c.

Deficitul de vitamina C este rar în zilele noastre moderne, dar pentru a vă sprijini corpul în producerea de colagen, asigurați-vă că mâncați alimente bogate în vitamina C, fier și alți nutrienți producători de colagen.

De asemenea, dacă sunteți un consumator de carne, cel mai probabil mâncați o mulțime de aminoacizi și nutrienți necesari pentru a produce colagen. Corpul tău va descompune colagenul în intestin și îl va reutiliza pentru a construi mai multe proteine.

Zinc, un nutrient abundent în dietele bogate în carne, este un nutrient cheie în acest proces și funcția de colagenază care digerează colagenul în intestin. Deși dietele pe bază de plante pot să nu conțină aceeași încărcătură de aminoacizi ca și dietele bogate în carne, ele pot oferi totuși nutrienții necesari pentru a crea colagen.

Altă alimentație Vegan Beauty Colagen Booster are un gust delicios și este atât de ușor de adăugat la smoothie -ul dvs. zilnic, în produse coapte, shake, cafea, lapte de migdale pentru lapte de ciocolată sau chiar cu apă caldă pentru a face cacao fierbinte pentru a vă susține rutina de frumusețe din interior. Obțineți 15% din prima comandă a alimentelor Alte Food Vegan Beauty Colagen Booster folosind cod: NutritionStriped.

alimente bogate în nutrienți producători de colagen

alimentele care conțin vitamina C, fier, siliciu, prolină, lizină, treonină și zinc sunt importante în procesul de producție de colagen.

Vitamina C

alimentele bogate în vitamina C se găsesc într-o varietate de alimente pe care le puteți avea deja în bucătărie. Aceste alimente includ fructe de citrice, ardei, cireșe, arpagic, pătrunjel, șolduri de trandafir, coacăze, guava, kale, roșii, praz și multe altele.

silicon

alimentele bogate în siliciu se găsesc din abundență în alimentele pe bază de plante, cum ar fi ovăzul, grâul integral, nucile, legumele rădăcinoase, fructele de mare și carnea de organe. (5)

proline

prolină, aminoacidul, se găsește în gelatină, brânzeturi, carne de vită, proteine ​​de soia, varză, iaurt, sparanghel, lăstari de bambus, alge marine, ciuperci, semințe de floarea soarelui și multe altele.

lysine

alimentele bogate în lizină se găsesc din abundență în proteinele animale și lactatele. Lizina se găsește, de asemenea, în surse pe bază de plante precum avocado, caise, mango, roșii, cartofi, mazăre, ardei, praz, sfeclă, leguminoase, soia, semințe de dovleac, caju, fistic și cereale precum quinoa, amaranth și buckheat.

fier

alimentele bogate în fier includ proteine ​​animale și carne de organe precum ficat, rinichi, carne roșie și crustacee. Există surse de fier pe bază de plante, care includ spanac, leguminoase, quinoa, semințe de dovleac, melasă, broccoli, tahini și tofu.

treonină

Threonine este un alt aminoacid necesar pentru producția de colagen, este esențial, ceea ce înseamnă că corpul tău nu îl poate face, astfel încât trebuie să -l obții din dieta ta. Alimentele bogate în treonină includ linte, alune, ouă, proteine ​​animale, năut, fasole și sparanghel.

În plus față de surse alimentare, se pot lua suplimente pentru a vă asigura că veți obține suficient din acești nutrienți pentru a produce colagen, dar dacă consumați o dietă bogată în alimente întregi, cel mai probabil veți obține suficient de multe dintre acestea nutrienți cheie. Dacă nu, discutați doar cu dieteticianul dvs. pentru a obține un plan adecvat pentru nevoile de suplimentare

ar trebui să iau suplimente de colagen sau să folosesc pulbere de colagen?

Dacă vă bucurați de ele, mergeți pentru asta!

Există unele studii care arată că consumul de pulberi peptidice de colagen bogat în glicina aminoacizilor poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor, poate reduce durerile articulare, îmbunătăți elasticitatea pielii, reduce inflamația intestinală, poate îmbunătăți calitatea somnului și poate îmbunătăți vindecarea rănilor. (7) (8) (9) (10) (11) (12)

La fel ca orice cu alegerile noastre alimentare, îl puteți încerca și vedea dacă funcționează în mod unic pentru dvs.

Există niște impulsuri de colagen pe bază de plante excelente pentru a adăuga smoothie-ului dvs. zilnic pentru a obține impulsul nutrienților dvs. pentru a produce colagen în primul rând.

Ne place să folosim alte alimente de colagen de frumusețe vegană, care este bogat în vitamina C & amp; E și aloe vera.

este fabricat cu ingrediente alimentare reale pe bază de plante premium și conține Tremella, o ciupercă bogată în antioxidanți, cunoscută pentru menținerea pielii hidratate și radiante; În plus, are un gust decadent cu o aromă bogată de ciocolată neagră. De asemenea, suntem impresionați de angajamentul suplimentar al alimentelor față de calitate. Fiecare produs este testat în mod independent și verificat pentru calitate, puritate & amp; potență.

Obțineți 15% din prima comandă a alimentelor de rapel de colagen pentru frumusețe vegană folosind cod: nutriție.

Pe lângă nutrienții pe bază de plante pentru a-ți susține corpul în producția de colagen, rapelul de colagen vegan are un gust delicios și este atât de ușor de adăugat la smoothie-ul tău zilnic, în produse coapte, shake, cafea, la lapte de migdale pentru lapte de ciocolată sau chiar la apă caldă pentru a face cacao fierbinte pentru a vă susține rutina de frumusețe din interior.

Dacă creșteți proteina în dieta dvs., cum ar fi pulberea de proteine ​​de colagen, veți crește aportul de aminoacizi în dieta dvs.

consumând mai mulți aminoacizi în dieta dvs., în special glicina, care sunt blocurile de proteine, veți obține beneficiile unei diete mai bogate în proteine. Proteina este puternic implicată în producția de colagen în organism – de multe ori sursele proteice conțin, de asemenea, nutrienții necesari pentru producția de colagen. Proteina este, de asemenea, un macronutrient cheie pentru menținerea sănătății generale a părului, pielii, unghiilor, etc.

Proteina este, de asemenea, în mare măsură responsabilă de îmbunătățirea funcției intestinale și de susținerea cifrei de afaceri a celulelor care se întâmplă-glutamina, de exemplu, este un aminoacid care este un jucător cheie în sănătatea intestinului și funcția intestinală și se găsește din abundență în alimentele bogate în proteine.

glutamina se găsește și în pulberi de colagen, dar și în pulberi proteice pe bază de plante și pulberi proteice pe bază de animale și chiar varză.

Coachingul nutrițional cu un dietetician înregistrat vă oferă îndrumarea, sprijinul și expertiza individualizată de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele de sănătate și sănătate.