Monet virustentorjuntaohjelmistot kuitenkin merkitsevät nämä prosessit mahdollisiksi uhiksi ja asettavat ne karanteeniin, jolloin jotkin prosessit / sovellukset eivät toimi. Olemme koonneet oppaan kuinka höyry laitetaan poikkeukseksi virustentorjuntaan. Valitse vaihtoehto, jossa lukee » EI KOSKA – Poista kaikki beetaohjelmat käytöstä «.

Siksi tämän ongelman korjaamiseksi joudut ehkä suorittamaan useita menetelmiä. Aloita vain ensimmäisellä menetelmällä ja kokeile jokaista, kunnes pystyt käyttämään USB-porttejasi uudelleen.

rohkeita ping-piikkejä

Kokeile tarkistaa Internet-yhteytesi nopeus eri aikoina päivässä saadaksesi yleiskuvan latausnopeudestasi. Steam-latausnopeutesi voi olla hidas useista syistä. Joissain tapauksissa ainakin kahden syyn yhdistelmä saattaa jopa olla mukana hajottamaan verkon suorituskykyä. Opi alla höyrypelaamisen hitaimmista yhteysongelmista yleisimmät syyt. Toiseksi , tarkista, onko sinulla Steam toimii järjestelmänvalvojana ja tarkista, onko tiedostoja virustentorjunta karanteenissa ohjelmoida. Usein on olemassa tapauksia, joissa jotkin pelitiedostot luokitellaan uhkiksi joidenkin virustentorjuntaohjelmistojen avulla, jotka ovat yleensä vääriä positiivisia.

Ota Käyttöön Turvallinen Tila Verkostoitumisen Avulla

Kiinnostamasi kohdat ovat virtalähde ja akun kesto. Sekä hiirellä että näppäimistöllä on käyttökelpoisia lisäominaisuuksia, jotka ovat akun varoitusvalot alhaalla ja mahdollisuus levätä, kun energiaa ei ole käytössä. Jos työskentelet tai pelaat ahtaassa tilassa, hiiren jatkuva napsauttaminen saattaa ärsyttää sinua tai muita. Hiiri voi olla hiljainen, eikä se tarvitse kovaa napsautusta. Victsing tunnetaan hiljaisista hiireistään. Optinen hiiri tarvitsee tasaisen läpinäkymättömän pinnan, jotta se toimii hyvin, mutta se on liikkeessään yhtenäinen. Tämä yhtenäisyys tekee optisen hiiri on parempi pelaamiseen .

  • Siirtyminen laitteeseen, jossa vain USB-C-portit ovat vähän hässäkkää.
  • Hän kaivaa puhelimestaan valokuvia kokemastaan häirinnästä.
  • Ainoa ongelma on, että kolmannen osapuolen näyttökirkkauden ja värien säätöohjelmisto ei ehkä toimi kaikkien näyttöjen kanssa.

Kuvakaappauksen pikanäppäinten lisäksi voit luottaa myös muihin tapoihin ottaa kuvakaappaus Macissa. Älä missaa tätä artikkelia ota kuvakaappauksia Macissa. Näin varmistat, Ajurit Windows 10 64 bitille että pikavalintoja ei muuteta. Ja tarkista sitten nykyisen kuvakaappauksen pikavalintojen asetukset oikealla. Itse asiassa se on eräänlainen yleinen ongelma, että kaapattua kuvaa ei voida tallentaa, kun otat kuvakaappauksen Macissa.

Langallinen Usb Hiiri Lakkaa Toimimasta 2

Tosin Järjestelmä lokilla on virheitä. En osaa sanoa onko näillä yhteistä, mutta olisi kait nuokin hyvä olla kunnossa. Hiiren toiminta taisi päättyä kun käynnistin koneen uudelleen. Napsauta jaettavan sovelluksen/pelin alareunassa Näyttö . Siirry Sovellukset -välilehdelle jaa haluamasi sovellus.